Recensie Monique H

Heel veel pijn, ik kon amber lopen, overal ontstekingen, ontstekingen en vocht in de knieën, bloeidingen in de knieën, spieren die op hol slaan, ik dacht ik kom in een rolstoel terecht.

Lees meer

Recensie Bart L

We hebben ook een hele intensieve sessie gehad, waardoor een aantal zaken naar boven kwamen, en daarvan merk ik nu dat ik die nu beter kan plaatsen. Mooi maar ook apart om te beleven

Lees meer

Recensie Koen P

De rust, het vertrouwen en warmte die jij als therapeut de ruimte inzet en een waardevolle therapie sessie geeft en dat gun ik iedereen die wil groeien met zichzelf en die oude stukken wil aan kijken en vanuit daar verder wil groeien.

Lees meer

Recensie Jesse

Ik vind het toch wel magisch dat je in zo’n korte tijd zoveel blokkades omhoog kunt halen waarvan ik me pas tijdens de behandeling realiseerde dat ze er waren.

Lees meer

Recensie Niek H

En ik heb mede door jouw behandeling in no time een ontwikkeling doorgemaakt die misschien anders langer zou hebben geduurd, of misschien wel niet was geweest.

Lees meer

Recensie Inge S

Je hebt me een keer een behandeling gegeven, dat ik een nog diepere ontspanning heb gehad dan wat ik ooit heb gehad. Nou dat ik echt zo iets had van woooww, ik was zo ontspannen.

Lees meer

Recensie Cora

…vooral lichamelijke klachten die verdwenen, zoals hoofdpijn. Daar heb ik echt heel lang last van gehad. Ik had op zijn minst 2 tot 3 dagen last van hoofdpijn per week.

Lees meer

Recensie Marcel H

omdat ik merk aan jou, dat jij iets bij mensen kunt motiveren, of kunt triggeren, of kunt aanduiden en dat mensen daar weer stapje verder mee komen. Ik zou je zeker, absoluut aanbevelen.

Lees meer

Recensie Marta W

Ik heb veel meer energie. Ik slaap beter en ik kan weer veel meer eten zonder dat ik daar heel veel last van krijg. En ik ben dingen over mezelf te weten gekomen die ik nog niet wist.

Lees meer

Recensie Hanneke K

Het is wel heel bijzonder dat door te te drukken op bepaalde punten, een emotie los kunt krijgen en een ervaring of een inzicht kunt creëren. Dat was de laatste keer heel sterk

Lees meer

Recensie Dorien H

Ik voel gewoon dat het wel wat met je doet, in positieve zin. Ik vaar dan wel op jouw expertise. Maar wat jij verteld tijdens de sessies, dat klopte ook wel allemaal. Dat vond ik wel heel bijzonder.

Lees meer

Recensie Yvette A

Ik kan me nog herinneren dat jij mij hebt behandeld en dat er heel veel verdriet los kwam maar op zo’n bijzondere wijze, dat je het gevoel hebt, ik zit weer een laag dieper.

Lees meer

Recensie Norbert H

Ik was zeer verrast dat jij, door met je hand oplegging met name bij mijn knieën, een bepaalde pijn, ik kan het niet omschrijven , een bepaalde pijn weggenomen hebt.

Lees meer

Recensie Rushendell

Mijn ervaring, de eerste behandeling was echt gewoon een blokkade die even opzij geschoven werd en ja de tranen vloeide rijkelijk. Dus daar was ik wel heel erg blij mee.

Lees meer