Jij verdient gewoon de beste versie van jezelf

Volledig in balans

We hebben het steeds drukker en drukker … de wereld eist meer en meer van ons…alles gaat sneller. Een gedeelte van onze aandacht wordt weggezogen naar onbelangrijke dingen.
Rust nemen, reflecteren, bewegen doen we vaak te weinig.

Dan gaan we op vakantie en krijgen we rust. Als de boog, voorafgaande aan de vakantie, te gespannen was geweest dan word je, als je pech hebt, nog ziek op vakantie.
Tijdens vakantie nemen we wel vaak de tijd om te reflecteren: Sommige dingen wil je niet meer? Heb ik de juiste leefstijl? Is er balans in de dingen die ik doe? Waar draait het echt om? Hoe zit het met mijn baan? Wat vind ik leuk en waar krijg ik energie van? Wat is mijn droom?

Dit zijn hele mooie onderwerpen voor coaching gesprekken. Je komt weer thuis van vakantie en wordt weer opgeslokt door het normale ritme. Maar als je nu 1 actie neemt en dat is contact opnemen met mij dan gaan we zorgen dat er iets in beweging komt. En ik vind het heel waardevol om dit samen met jou te onderzoeken.
Bovenstaande is een voorbeeld en je hoeft natuurlijk niet eerst op vakantie om contact met me op te nemen.

Ik heb een goed luisterend oor en stel daardoor de juiste vragen, waarmee ik anderen aan het denken zet. Daarbij vermijd ik zoveel mogelijk het oordelen en of in hokjes denken.
Het helpt als je durft te reflecteren en je eigen rol goed onderzoekt en dat je niet de buitenwereld overal de schuld van geeft.