Wat was de aanleiding voor jou om bij mij een behandeling te nemen? 
Nieuwsgierigheid en omdat ik geïnteresseerd ben in alternatieve geneeswijze. Ik ben er heel blanco ingestapt.

Wat zijn je ervaringen van de sessies?

Ik voel gewoon dat het wel wat met je doet, in positieve zin. Ik vaar dan wel op jouw expertise. Maar wat jij verteld tijdens de sessies, dat klopte ook wel allemaal. Dat vond ik wel heel bijzonder. Jij weet wel wat van mij maar je weet ook heel veel niet. Maar wat jij verteld dat klopte. Dat schud je niet zomaar uit je mouw. Daardoor kreeg ik wel vertrouwen in wat je deed.
Wat ik wel heel bijzonder vond, zijn die drukpunten die jij toepast. En waarvan jij dan aangeeft dit kan een behoorlijke heftige zijn, en dat die dan ook heel heftig zijn. Dat het dan een blokkade is, die er dan ook echt zit, zonder dat jij dat van te voren dit echt weet. Dat klopt dan ook weer en dat is mij dan ook bij gebleven. Heel bijzonder vind ik dat.

Wat waren de resultaten van de behandelingen?

Ik voel me echt een stuk beter. De problemen van mijn werk die zijn nu ook opgelost. Ik denk dat jou behandelingen daar wel in hebben geholpen om dit te sturen op emotioneel vlak. Dat denk ik echt wel. Dat was uiteindelijk een heel groot probleem en dat viel nou toevallig samen met jouw behandelingen. Dat is puur toeval. Of het is geen toeval geweest. Dat heeft zo moeten zijn, he. Dat kan natuurlijk ook.
Maar het kan ook zijn dat de middelen die jij mij gegeven hebt in de behandeling, dat die ondersteunend zijn geweest daarbij. Mijn innerlijke gevoel zegt dat de middelen wel wat doen.
Je hebt iets gezegd over mijn dikke darm het niet goed deed, mijn longen hadden het zwaar en bijnieren. En daar heb je toen wel een middel voor gegeven. En ik kan bijvoorbeeld wel merken dat mijn stoelgang beter is.

Zou je mij aan bevelen bij anderen?

Ja, jazeker! Daar hoef ik niet eens over na te denken. Dat zou ik zeker doen. Je moet wel mensen hebben die daar open voor staan. Wat mensen tegen zou kunnen houden, zijn de kosten. Aan de andere kant weet je dat je met drie sessie gemiddeld klaar bent. Wat is dat bedrag dan op een heel jaar als je daar super goed bij voelt.

Aan wie zou je mij aanbevelen?

Aan mensen van wie ik weet dat die een beetje open staan voor het alternatieve. En ook mensen die bijvoorbeeld  klachten hebben en goh die zouden misschien wel door Rein behandeld kunnen worden.
Aan de andere kant waarom zou ik niet adviseren aan mensen die daar minder voor openstaan. En wie weet gaat er bij hen wel een knopje om, om het eens te proberen en helpt het wel. En dan heb ik iemand geholpen.