Wat was voor jou de aanleiding om een behandeling bij mij te nemen?

De aanleiding was het gesprek wat wij hadden gehad toen we bij jullie op bezoek waren. Dat jij hiermee gestart was en dat het mij heel interessant leek om te ervaren wat jij vertelde en hoe dat in de praktijk zou werken. En aandacht voor jezelf en persoonlijke ontwikkeling en mogelijk ook beter in je lichaam komen zitten is natuurlijk altijd een pre. Interessant genoeg om het eens te gaan ondervinden.

 

Wat waren jou ervaringen?

Ik vond ze heel positief. Overwegend prettig, vertrouwd , ontspannen, een goed gevoel erbij. Op het moment dat jij een behandeling doet en je merkt dat er een aantal blokkades of knopen zitten op verschillende plekken, dan merk je wel dat het tijdens de behandeling pijn doet maar daarna heb je daar een goed gevoel over. Wat het mij bracht in ieder geval dat het voelde of ik meer energie had na de behandeling dan voor de behandeling.
En daar heb ik wel het gevoel dat mede door jouw behandeling in no time een ontwikkeling heb doorgemaakt die misschien anders langer zou hebben geduurd, of misschien wel niet was geweest.

Waar doel je op?
In de negatieve energie zitten en het boos zijn over alles wat er gebeurt en waar je geen invloed op hebt, tot het veel beter kunnen plaatsen en het accepteren en het begrip hebben voor degene die die boosheid opwekken. Daar kan ik een heel duidelijk proces waarnemen bij mezelf en ik denk dat dat echt versneld is door jouw behandelingen en de gesprekken die je er omheen hebt. En de intensiteit waarmee je ook de dialoog hebt met jou.

Het goed in je vel zitten, de situatie beter te kunnen beoordelen en daar minder door beïnvloed worden in negatieve zin is een stuk verbeterd.

Bij alles wat ik nou heb denk ik van hoe voelt die? Voelt goed, dus ik ga al veel meer op mijn intuïtie af nu omdat ik heb bevestigd hebt gekregen het is prima. Dat komt echt door jouw behandeling.
Ik ben op zoek in alles om mij heen om me beter te voelen, positiever te zijn, om meer in mijn gevoel en emotie te komen. Ik moet het bij mezelf zoeken.

Ik geloof dat het na de derde behandeling was dat ik vanuit een enorme boosheid op een gegeven moment zelf compassie en begrip kon opbrengen. Dat vond ik een mega stap voor mij met mijn enorme boosheid en kwaadheid naar een stukje acceptatie en begrip voor de andere kant hebben. Dat vond ik wel heel opmerkelijk. En in de derde behandeling en in het gesprek met jou viel dat kwartje, verrek dit is toch een mega verandering. Die had ik van tevoren niet aan zien komen.

En dat merk je nog steeds?

Ja absoluut. Dat gaat niet meer weg, dat is blijvend.

 

Zou je mij aanbevelen bij anderen?

Ja , ik zou je aanbevelen bij anderen