Wat was voor jou de aanleiding om bij mij in behandeling te gaan?

Ik was wel geïnspireerd door de bijeenkomsten Nel waarin je aangaf van elke persoon zou eens een keer een APK keuring moeten doen. Ik voelde links en rechts wel wat dingen in mijn lijf. En ik denk ja, ik dacht laat mij dat eens een keer op een andere wijze doen, een APK keuring. En dat was voor mij de aanleiding om in ieder geval te gaan bellen en een afspraak te maken, Rein

Wat waren jou ervaringen toen je bij mij 3 behandelingen hebt gehad.

Allereerst had ik er een beeld bij dat voornamelijk een soort van gesprek zou zijn, wat dingetjes bijhouden over hoe je eet, wat je doet. Wat ik minder wist was dat het ook fysieke erbij hoort, en dat het fysieke onderdeel leidend is om te voelen in je lijf waar zitten de pijnpunten of de verbeterpunten, dan wel de zaken niet helemaal op zijn plek, of zit juist een hele hoop frustratie en dingen vast. Dat was wel een verassing voor mij , zo had ik het nooit gezien.

En als je kijkt naar de behandeling zelf, wat heb je daar ervaren.

Dat was natuurlijk per behandeling wat wisselend. Maar elke keer had ik het gevoel of er iets los was , iets losgemaakt was , iets los kwam. Dat het echt wat met mij in het lijf verandert. Meestal een of twee dagen daarna had ik daar last van , dan voelde ik dat in mijn lijf gebeuren zeg maar. Er zijn nu van dingen waarvan ik denk die zijn nu echt weg. Dat is ook wel heel prettig

Zoals?

Wat spanningen in de nek en op de schouderbladen. Ik merk nu wel dat ze soepeler zijn, dat ik merk dat het iets minder daar vast gaat zitten.
We hebben ook een hele intensieve sessie gehad, waardoor een aantal zaken naar boven kwamen, en daarvan merk ik nu dat ik die nu beter kan plaatsen. Mooi maar ook apart om te beleven. Die zaken op deze manier zo uit te spreken, geeft in je geest en lichaam ruimte om dat los te laten.


Zijn er nog andere resultaten die jij nog terug kunt halen?

Nogmaals het was voor mij verassend dat het naast een gesprek ook een lijf verkennend is en ook echt in het lijf aan het werk gaan. En ik heb gemerkt dat er op die manier toch meer los komt, of andere dingen loskomen waarin ik niet geloof dat die met pillen of op een andere wijze kunt los zou kunnen krijgen.


Zou je mij aan bevelen bij anderen?

Jazeker, want ik denk dat heel veel mensen met van alles rondlopen en in de traditionele medische molen ook niet verder komen en dan denk dat het goed is voor hun om een andere weg te bewandelen en ik gun ze dat van harte. Dus ja Rein, ik zou je graag aanbevelen