Testimonial Norbert H (1966)

Wat was de aanleiding om bij in behandeling te gaan?
Ik hoorde via mijn vriendin, wat jij deed, en wij staan open voor zo’n dingen. Op haar advies heb ik inderdaad contact met je opgenomen omdat ik zelf heel benieuwd ben met name naar mijn knieletsels en het feit dat ik ben bang dat mijn lichaam mij in de steek laat (dat is mijn grootste angst). Ik zeg zelf dat ik mij een 80 jarige voel in mijn eigen lichaam.

Was er nog twijfel voor dat je bij mij kwam, bij jou?
Nee er was zeker geen twijfel mede in dit geval door mijn partner want die kent jou en die heeft jou aangehoord. “Dat is iets voor Norbert”.

Wat was jou ervaring toen jij hebt mij behandelingen kreeg?
Ik was zeer verrast dat jij, door met je hand oplegging met name bij mijn knieën, een bepaalde pijn, ik kan het niet omschrijven, weggenomen hebt.
De oefening met de angst dat mijn lichaam mij in de steek laat, dat moest ik dan blijven herhalen. Dit was een ander soort oefening en die angst heb ik niet meer in mijn mind heb zitten. Daar was ik zeer verrast over.
Zijn er nog andere dingen die je al opgevallen zijn tijdens de behandelingen.
Dat ik bij iedere behandeling heel rustig werd. Dat is zeer knap want als ik dat tegen mijn vriendin zeg dan schiet ze ook in de lach. Want ik schiet normaal van links naar rechts..

Wat zijn de resultatenvoor jou?
Met mijn knieën merk ik het met wandelen. Normaal was ik meer gefocust onbewust maar wel gefocust qua mindset , dat ik niet mag vallen en ja dat je daar dus mee bezig bent. Dan blokkeert dat natuurlijk en dat ik dat niet meer had. Toen merkte ik dat ik makkelijker liep… Nu loop ik beter.
Heb jij nog altijd een brace om met wandelen? Nee, dat ligt eraan.
Voor kleinere stukken doe je heb niet meer om? Nee.
Ook een oefening die jij mij liet zien, dat je een hand met je vingers op mijn borstbeen zet en de andere leg je op je buik, dan word je bewuster van je ademhaling en dan word je dus daarom wat rustiger .

Waarom zou je mij aanbevelen bij veel anderen?
Omdat jij puur bent. Je bent een mensen mens en niks is geforceerd en dat heb ik als zeer prettig ervaren.
Jij geeft wel de rust en de mogelijkheid om daarin ook jezelf te zijn en dat siert jou.

Aan wie zou je dit aanbevelen nul aan wie zou je dit aanbevelen?
Je hebt natuurlijk mannen en vrouwen, dat dit voor mannen een lastiger onderwerp is. Alhoewel ik moet wel eerlijk zijn, ik heb zelf ook een clubje van 4 ondernemers waarvan er eentje niet maar drie wel eigenlijk ook wel zo praten. Dus die doen al aan yoga, je ziet wel dat het aan het komen is. Maar daar zit op de een of andere manier nog wel een uitdaging maar dat gaat wel komen. Maar vrouwen staan daar veel meer voor open. Dus vrouwen sowieso maar het zou wel mooi zijn om die slag mannen te benaderen.