Wat was voor jou de aanleiding om bij in behandeling te gaan?

Voor mij was de aanleiding onze podcast aflevering waarin ik door jouw verhaal onbewust geraakt werd. Ik kreeg kippenvel over mijn rug toen jij vertelde over datgene wat jij deed en dat is voor mij de resonantie dat ik voel, daar wil ik wat mee gaan doen.

Wat waren jouw ervaringen toen je bij mij in behandeling ging?

Een heel warm ontvangst. Ik heb het als prettig ervaren dat we direct aan de slag gaan. Dus geen uren lang delen en verhalen creëren, gewoon direct gaan doen. Ik heb het als prettig ervaren dat je me meeneemt in wat je gaat doen en hoe je het gaat doen.
Dat je dan uitzoekt van is passend in deze situatie en het heeft mij de hele tijd vertrouwen gegeven dat het goed zat. Heel vertrouwelijke sfeer.
Ik vond het heel bijzonder de Sensi belly (Rein: losmaken van emoties dmv buikmassage). Die brachten op een dieper niveau heel veel dingen naar boven toe. Waar ik eerst nog best wel een beetje sceptisch was, merkte ik dat mijn brein daar mee omging, van het zal wel allemaal. En toen je ging drukken dat er overal verschillende stukken zaten bij mij. Dat vond ik wel heel bijzonder. Ik denk dat dit een van de mooiste behandelingen is die ik ooit heb gehad, zeg maar. Mijn buik is echt mijn gevoelsgebied en ik heb dat altijd heel erg proberen te vermijden, en daar maar niet naar toe gaan. En nu merkte ik echt dat als jij begon te drukken dat er echt spanningspunten zaten, waar je eerst dan op weerstand stuit waardoor ik in de verkramping schiet en dan probeerde met mijn eigen ademhaling de ontspanning te vinden en dat ik echt heb ervaren dat je door die stukken heen gaat.


Wat waren de resultaten van de behandelingen, die jij kon merken?

Zachtheid, zachtheid naar mijzelf toe. Ik kreeg van mijn partner terug dat er energetisch iets veranderd was. En dat is ook weer dat stukje zachtheid. Ik ging ook na de eerste of tweede behandeling met de opdracht naar huis, van ontspan eens wat meer. Ik merk dat ik daar nu nog steeds de vruchten van pluk, dat ik mezelf steeds meer de rust durf te gunnen, in plaats van maar doorgaan, doorgaan, doorgaan. Mijn lijf geeft duidelijker signalen aan van het is genoeg. Er is een stuk meer verbinding gekomen met mijn lijf.
Ik slaap dieper en mijn concentratie is ook wat beter.


Zou je mij aanbevelen bij anderen?

Dat doe ik al. Ik kreeg van iemand de vraag is dat dan de doorbraak (mijn behandelingen) bij jou. Iedere therapie zet weer iets nieuws in gang. Dit is wel een therapie die daar zeker bij kan ondersteunen om je groei kracht bij te zetten of stukken van jezelf aan te kijken.
Ik gun het eigenlijk iedereen wel, een behandeling. De rust, het vertrouwen en warmte die jij  als therapeut de ruimte inzet en een waardevolle therapie sessie geeft en dat gun ik iedereen die wil groeien met zichzelf en die oude stukken wil aan kijken en vanuit daar verder wil groeien.

 

Is er nog iets anders bijgebleven?

Tijdens de eerste behandeling ben ik ook heel diep gegaan. Het stukje eenzaamheid, het stuk alleen worden gelaten met je behoeften en vervolgens die behoeften inslikken. Ik weet nog dat we hebben gehad, dat ik huilde als kind en dat ik daar niet in werd gehoord of gezien. Daar heb ik het nog met mijn moeder nog overgehad en de theorieën van toen waren dat als een kind heel veel huilt dan laat het maar door huilen. Dat was de kennis van toen. Dat was idd de eerste keer het thema, de eenzaamheid het alleen liggen in de wieg.
Wat mij is bijgebleven dat jij op bepaalde punten drukte en dat er hele diepe herinneringen uit mijn lijf naar boven kwamen. Die van een soort van bewustwording in mijn brein zorgde , dat er dan beelden naar boven kwamen of bepaalde gevoelens die me deden denken aan bepaalde situaties.