Wat was voor jou de aanleiding om bij mij in behandeling te gaan?

Dat was omdat mijn vrouw ook voor de burn-out naar een andere natuurgenezer was gegaan en in eerste instantie dacht ik, dit is niet voor mij weggelegd maar dat beviel haar zo goed dat ik dacht van ik ga daar ook een keer wat mee doen en omdat we jou kenden, schepte dat meteen een heel vertrouwende band. En dat ik in het begin nog niet zo wist van wat kan ik daar van verwachten maar ik wilde dat eigenlijk meteen toen ik dat hoorde van jou, dat je dat doet, wilde ik meteen een afspraak maken om eens te kijken wat dat bij mij kan betekenen.

 

Wat was je ervaring toen je bij mij in behandeling kwam?

De eerste keer was een beetje aftasten van wat gaat er gebeuren, wat kan ik verwachten omdat ik er eigenlijk heel blanco inging. Ik vond het heel ontspannend omdat jij er heel nuchter maar ook  humoristisch in staat. Dat bevalt mij wel.  En dat geeft meteen een heel ontspannende sfeer. Je bent ook heel direct van ik weet ook niet alles uit je hoofd en je moet het soms opzoeken. Ik vond meteen bij de eerste behandeling dat heel prettig en heel relaxed overkomt. Dat schept een prettig gevoel en vertrouwen waardoor je al snel zegt nou het voelt goed en laten we nog eens verder kijken.

 

Wat waren de resultaten van de behandelingen voor jou?

De resultaten waren in eerste instantie niet direct merkbaar maar vooral de combinatie met de voedingsadviezen die jij daarbij gaf, dat dat eigenlijk wel gezorgd heeft, dat je je anders gaat voelen in het totaalbeeld. Je mindset verandert erdoor. Het helpt in het bewust worden van hoe het eigenlijk in elkaar zit. Dat heeft mij gemotiveerd om vaker te komen. Ik zie het eigenlijk als een verrijking van je eigen ontwikkeling.
De heup, had ik behoorlijk  diepe pijn aan een of andere spier en dat trok helemaal door via de heupen zeg maar naar voren en dat kan volgens de specialist alleen met dry needling weggehaald kunnen worden maar door oefeningen te doen en omdat ik bij jou geweest ben, heb ik dat eigenlijk weg gekregen.
Ik heb heel veel allergieën maar dit jaar heb ik echt helemaal nergens last van gehad. Ik ben astma patiënt en ik heb nul last gehad en dat verbaasd me enorm.

 

Heb jij bepaalde inzichten gekregen?

Je gaat anders met je lichaam om, dat je anders gaat eten, dat je anders gaat nadenken hoe je omgeving met je omgaat.

 

Zou je mijn behandeling aanbevelen bij anderen?

Zeker, absoluut, ja. Ik ben zelf heel nuchter en daarom vroeg ik jou meteen van die bio sensor. Maar toen jij uitlegde hoe dat werkt, maar ook omdat jij zo heel humoristisch en open en nuchter bent, werkt het zo ongelooflijk vertrouwd en ontspannend en daarom heeft mijn vrouw ook onze dochter gestuurd en ik kon het alleen maar aanbevelen omdat ik merk aan jou, dat jij iets bij mensen kunt motiveren, of kunt triggeren, of kunt aanduiden en dat mensen daar weer een stapje verder mee komen. Ik zou je zeker, absoluut aanbevelen.

 

Zijn we iets vergeten, wat je erg is bijgebleven tijdens de behandeling?

Dat is het hele drukpunten gebeuren waardoor je iets kunt zeggen wat je nog niet hebt verwerkt. En dat dat zo ongelooflijk precies was, terwijl jij daar geen informatie over had. En dat vond ik ontzettend interessant en bijzonder.