Wat was de aanleiding om bij mij in behandeling te gaan?

De aanleiding was omdat ik hulp nodig had, het niet alleen kon om zelf uit een burn-out te komen. Ik al wel al bij een natuurgenezeres hier in de buurt liep, maar dat ik daar het gevoel had niet het volledige uit te kunnen halen. En toen was mijn man bij jou geweest en toen had hij het over allerlei dingen en dat doet mijn natuurgenezeres niet, en dat wil ik ook.

 

Wat was jouw ervaring toen je bij mij de behandelingen hebt ondergaan?

Dat dingen op zijn plaats begonnen te vallen en dat ik langzamerhand een beetje aan het opkrabbelen was uit datgene waar ik hulp nodig had.

 

Wat waren de resultaten voor jou van de behandelingen?

Jee, van alles, een hele hoop gebeurt er met lichamelijke klachten, vooral lichamelijke klachten die verdwenen, zoals hoofdpijn. Daar heb ik echt heel lang last van gehad, heel stevig last en daar heb ik nu zo goed als geen last meer van. Ik had 2 tot 3 dagen op zijn minst last van hoofdpijn per week. Lichamelijk ben ik me beter gaan voelen, en geestelijk ben ik me sterker gaan voelen.

 

Heb jij nog bepaalde inzichten gekregen?

Ja, dat ik niet meer de oude ik wil zijn. Dat ik een nieuwe ik wil zijn en dat ik daar dingen moet veranderen, patronen moet doorbreken. De nieuwe ik, is iemand die relaxter is, die meer kan genieten van het leven en meer kan genieten van het nu, in plaats van alsmaar doorgaan, doorgaan.

 

Zou je mij aanbevelen bij anderen?

Dat doe ik al, jongen. Absoluut.

Waarom?
Omdat je je heel gauw thuis voelt bij jou, je voelt je gauw op je gemak bij jou. En je hebt ontzettend veel kennis. Er is altijd wel iets waar jij iets mee kan doen, waar je aan kan werken. Ik weet zeker dat mensen bij jou altijd slagen.

 

Als je kijkt naar de behandelingen wat is je echt bij gebleven, van goh dat was erg interessant  om te mogen ondergaan?

Het was zoveel en zoveel kennis en methodes die je hebt gebruikt. Ze spraken me allemaal aan. Maar wat mij persoonlijk het meeste aansprak is toch wel dat we ook gesproken hebben over wat het universum ons te bieden heeft.

 

Zijn we nog iets leuks vergeten?

Het feit dat je mensen verder helpt, is heel wat waard. En dat je er humor in vindt, dat is wel leuk.