Al ruim 20 jaar ben ik geïnteresseerd in vitaliteit. Met een open mind lees ik boeken, woon ik lezingen en workshops bij, spreek ik met mensen over dit onderwerp. Als ik iets interessants tegen kom ga ik het zelf gebruiken om mijn eigen ervaring op te doen.
Onderstaande producten beveel ik aan:

OMEGA 3 OLIE en K2/D3 vitaminen

9 op 10 mensen heeft een tekort aan omega 3 !

Gezondheid begint op celniveau. Als cellen voedingstoffen niet goed opnemen en afvalstoffen niet goed afvoeren, dan liggen sluimerende klachten op de loer. En het verraderlijke is, dat je het nog niet weet.
Ben je nieuwsgierig hoe dit bij jou is?

Ik ga samen met jou uitzoeken hoeveel omega 3 olie en eventueel andere middelen (K2/D3) we gaan inzetten om bovenstaand probleem op te lossen.
Dit wordt ondersteund door een bloedtest die opgestuurd wordt naar een laboratorium. We maken zo een nulmeting en na 5 maanden gaan we de voortgang door een tweede bloedtest meten en bespreken. 

Ik gebruik dit product nu een jaar en ik was geschrokken van mijn nulmeting, die veel slechter was dan ik had verwacht !

Wil je hier mee van weten, neem dan contact met mij op.

BLOK BLAUW LICHT LAMPEN
Het volledige lichtspectrum is essentieel voor het goed laten functioneren van het lichaam. Naast het zichtbare licht is het ‘onzichtbare’ infrarood licht ook belangrijk voor je gezondheid. Het directe contact met oog en huid optimaliseert de werking. Het bepaalt je gemoedstoestand, je hormonen, geeft energie en dringt door tot je cellen.
Het wordt verstoord als we te veel binnen zijn en werken met schermen. Al het kunstlicht is slechts een gedeelte van het volledige lichtspectrum en heeft een flikkering die je (ogen) vermoeid maakt.
Als ik thuis bij een (led) lamp zit vind ik dat niet prettig. En ik ben op zoek gegaan naar een alternatief. En dat het ik gevonden: BLOCK BLUE LIGHT (30 000 branduren)

Het is een heel programma waar ik nu 1 lamp eruit licht: BIO LICHT 
Deze lamp flikkert niet en heeft 3 standen:

  • daglicht stand (natuurlijke verdeling van alle kleuren)
  • schemerstand (blauwlicht nihil)
  • avond / nacht stand (geen blauwlicht)

Het effect is een rustgevende sfeer met prettig licht passend bij elk dagdeel.

Je kunt het hele programma van BLOCK BLUE LIGHT  lampen vinden door op onderstaande knop te klikken. Naast verschillende lampen zijn er ook brillen en slaapmaskers te koop.

Bij het bestellen kun je bij de couponcode ‘PUURREIN’ ingeven waardoor je 15% korting krijgt.

ANTI STRALING STICKERS
voor mobiele telefoon en modem

Deze stickers beschermen je tegen straling en de werking van je mobiel of modem blijft hetzelfde.
GSM ontstoring voor telefoon  € 15,00
Ontstoring voor WIFI modem € 9,00

Deze kun jij bij mij bestellen en ze worden rechtstreeks naar je thuisadres gestuurd.
Graag je complete adres opgeven en aangeven hoeveel en welke stickers je wilt hebben : GSM of WIFI.

De sticker is eigenlijk geen sticker. Je kunt deze het beste bevestigen met een plakbandje op het warmste gedeelte van je telefoon of modem.

KELTISCH ZEEZOUT

Keltisch zeezout is een weldaad voor je gezondheid. Het wordt op een speciale manier bereid zodat de zon en de aarde mineralen en sporenelementen toevoegen aan dit NAT zout. Het zout is in twee uitvoeringen te koop: FIJN en GROF.
Het bezit ruim 80 mineralen en sporen elementen en het is raadzaam om niet mee te koken. De reden hiervoor is dat sommige mineralen en sporen elementen verdampen rond de 55 graden.
Dus het zout toevoegen na het koken.

Dit zout kun je zelf kopen bij een natuurwinkel.

Voor meer informatie klik op deze link.

Smakelijk eten !

Hoe verwijder je bestrijdingsmiddelen ?

De AquaPure verwijdert bewezen tot 99,9% van de bestrijdingsmiddelen en micro-organismen, geeft geen nasmaak en verlengt de houdbaarheid van groente en fruit.

De AquaPure werkt op basis van elektrolyse. De eigenaar van AquaPure bleek dit apparaatje te hebben ontwikkeld om ons te helpen met het terugdringen van het aantal toxische stoffen dat we binnenkrijgen.

De AquaPure is makkelijk in gebruik en het voelt goed om groente en fruit te reinigen van pesticiden. Voor mij een prima aanvulling in mijn zoektocht om gezonder te leven.

Via ahealthylife.nl is dit product voor € 95,-  te bestellen.  Indien je er meer besteld wordt de prijs nog iets goedkoper.
Op de website van ahealthylife is verdere informatie van dit product te vinden.

NEUSKANNETJE (RHINO HORN

De 3 belangrijkste energiekanalen lopen door je neus. De beste manier om je neus schoon te houden, is jezelf minimaal 1 x week een neus douche geven. Hierdoor wordt stof en anderen vervuilende stoffen opgelost, maakt ingedroogd slijm los en spoelt ze weg. De uiteinden van de reukzenuwen worden grondig gereinigd, waardoor de opname van de ‘chee’ uit de lucht wordt bevorderd.

De eerste paar keer is het wennen maar daarna is het echt een opluchting.

Ik pas dit ook toe na het klussen met stof of als je de heg geknipt.

Ga niet direct naar buiten als het koud is nadat je een neusdouche hebt genomen. Wacht minimaal een kwartier.

Een andere tip is om na de neusdouche 1 druppel sesamolie in beiden neusgaten te smeren zodat de neus weer gevoed wordt.

Als je verkouden bent is het raadzaam om elke dag een neusdouche te nemen

 

Boek: Voeding volgens de vijf elementen

 

Een kleine introductie in de Chinese voedingsleer: in het Westen gaat men uit van stoffen en ontbrekende stoffen en de Chinese Voedingsleer gaat uit van energie: yin (afkoelend) en yang (verwarmend). Deze voedingsleer bestaat al duizenden jaren en is niet onderhevig aan trends.

Ik ben geïnspireerd geraakt door een boek van B.Temelie: ‘Voeding volgens de elementen’. Het boek leest zich heel gemakkelijk met veel praktische tips.

De vijf elementen zijn Hout – Vuur – Aarde – Metaal en Water. Als je de ingrediënten in deze volgorde toevoegt gebeurd er iets speciaals: energie wordt toegevoegd.

 In de winter neem je meer producten die verwarmend zijn en in de zomer neem je producten die een verkoelende werking hebben. Alles wordt uitgelegd in dit boek.