Al ruim 20 jaar ben ik geïnteresseerd in vitaliteit. Met een open mind lees ik boeken, woon ik lezingen & workshops bij, spreek ik met mensen over dit onderwerp. Als ik iets interessants tegen kom ga ik het zelf gebruiken om mijn eigen ervaring op te doen.
Onderstaande producten beveel ik aan:

BLOK BLAUW LICHT LAMPEN
Het volledige lichtspectrum is essentieel voor het goed laten functioneren van het lichaam. Naast het zichtbare licht is het ‘onzichtbare’ infrarood licht ook belangrijk voor je gezondheid. Het directe contact met oog en huid optimaliseert de werking. Het bepaalt je gemoedstoestand, je hormonen, geeft energie en dringt door tot je cellen.
Het wordt verstoord als we te veel binnen zijn en werken met schermen. Al het kunstlicht is slechts een gedeelte van het volledige lichtspectrum en heeft een flikkering die je (ogen) vermoeid maakt.
Als ik thuis bij een (led) lamp zit vind ik dat niet prettig. En ik ben op zoek gegaan naar een alternatief. En dat het ik gevonden: BLOCK BLUE LIGHT (30 000 branduren)

Het is een heel programma waar ik nu 1 lamp eruit licht: BIO LICHT 
Deze lamp flikkert niet en heeft 3 standen:

  • daglicht stand (natuurlijke verdeling van alle kleuren)
  • schemerstand (blauwlicht nihil)
  • avond / nacht stand (geen blauwlicht)

Het effect is een rustgevende sfeer met prettig licht passend bij elk dagdeel.

Je kunt het hele programma van BLOCK BLUE LIGHT  lampen vinden door op onderstaande knop te klikken. Naast verschillende lampen zijn er ook brillen en slaapmaskers te koop.

Bij het bestellen kun je bij de couponcode ‘PUURREIN’ ingeven waardoor je 15% korting krijgt.

ANTI STRALING STICKERS
voor mobiele telefoon en modem

Deze stickers beschermen je tegen straling en de werking van je mobiel of modem blijft hetzelfde.
GSM ontstoring voor telefoon  € 14,00
Ontstoring voor WIFI modem € 9,00

Deze kun jij bij mij bestellen en ze worden rechtstreeks naar je thuisadres gestuurd.
Graag je complete adres opgeven en aangeven hoeveel en welke stickers je wilt hebben : GSM of WIFI.

De sticker is eigenlijk geen sticker. Je kunt deze het beste bevestigen met een plakbandje op het warmste gedeelte van je telefoon of modem.

KELTISCH ZEEZOUT

Keltisch zeezout is een weldaad voor je gezondheid. Het wordt op een speciale manier bereid zodat de zon en de aarde mineralen en sporenelementen toevoegen aan dit NAT zout. Het zout is in twee uitvoeringen te koop: FIJN en GROF.
Het bezit ruim 80 mineralen en sporen elementen en het is raadzaam om niet mee te koken. De reden hiervoor is dat sommige mineralen en sporen elementen verdampen rond de 55 graden.
Dus het zout toevoegen na het koken.

Dit zout kun je zelf kopen bij een natuurwinkel.

Voor meer informatie klik op deze link.

Smakelijk eten !