Alvorens je ziek wordt of je minder lekker voelt, is dit in een eerder stadium in de subtielere energielagen aanwezig. Dus naast fysiek herstel is energetisch herstel ook gewenst. Als de oorzaak niet aangepakt wordt, dan ligt herhaling op de loer. Ik zoek samen met jou naar de dieper liggende oorzaak van de verstoring die jou uit balans brengt.

Ik kwam in 2019 achter de opleiding Sensi en die sluit aan bij het bovenstaande. Hierbij wordt eerst gekeken of het lichaam in balans is, en correcties worden uitgevoerd indien nodig. Daarna worden verschillende technieken gebruikt om te behandelen. Ook wordt gekeken of jouw voeding aansluit bij jouw lichaam, tekorten worden gemeten en worden hulpmiddelen gegeven als ondersteuning om het zelfgenezend vermogen te versterken.

Bij een fysieke behandeling is het beste om makkelijk zittende kleren aan te doen en een eigen handdoek mee te nemen voor op de behandel tafel te leggen.
Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.

Ik geef jou een behandeling die jouw lichaam nu nodig heeft. Ik zoek uit waar de onbalans zit en indien nodig bespreken we dit. Je kunt bij mij terecht voor onder andere de volgende klachten:  fysieke klachten, burn-out, stress, hoofdpijn, angst, verdriet, vermoeidheid, checken immuunsysteem, voeding-allergieën, emotionele thema’s, etc..

Ik maak in mijn praktijkruimte gebruik van een luchtfilter/ionisator die alle aerosolen laat neerslaan, zodat de gezondheid van ons beiden is gewaarborgd. Etherische oliën worden ook ingezet om virussen te bestrijden. 

Aangepaste behandeling als dit beter voelt voor jou:
Verschillende technieken zoals het immuunsysteem meten, voeding allergieën meten, natuurlijke hulpmiddelen voorschrijven, jouw persoonlijk etherische olie maken om je een energie boost te geven, kunnen ook zonder fysiek contact.
Ik licht dit graag toe indien gewenst. 
Daarnaast kunnen we ook beeldbellen als dit prettiger voelt voor jou.

Vaccinatie
De ene groep heeft behoefte aan veiligheid door het vaccin te nemen en daardoor krijgen ze meer bewegingsruimte in de maatschappij, de andere groep heeft behoefte aan vrijheid van keuze, lichamelijke integriteit en neemt het vaccin niet. Allebei willen we gezond zijn en een gezonde maatschappij. 

In de media zien we scherpe tegenstellingen, misschien ook wel op het werk, bij vrienden, in families en misschien zelfs in het gezin. Elkaar overtuigen werkt meestal niet.
Ik kies voor een wereld waar iedereen mag zijn. Laten we vanuit het hart kiezen dat iedereen welkom is met zijn of haar keuzes.

Als jij druk voelt, van de omgeving of de werkgever, om een vaccinatie te nemen en je bent bezorgd, dan heb ik goed nieuws voor je. Neem contact met me op, tenminste 2 weken voor de vaccinatie, en dan heb ik een aantal goede tips / ondersteunende middelen.

Zelfs na de vaccinaties zijn er ondersteunende middelen die iets voor jou kunnen betekenen. Neem contact met me op en informeer naar de mogelijkheden.