Jij verdient gewoon de beste versie van jezelf

Volledig in balans

Alvorens je ziek wordt of je minder lekker voelt, is dit in een eerder stadium in de subtielere energielagen aanwezig. Dus naast fysiek herstel is energetisch herstel ook gewenst. Als de oorzaak niet aangepakt wordt, dan ligt herhaling op de loer. Ik zoek samen met jou naar de dieper liggende oorzaak van de verstoring die jou uit balans brengt.

Ik kwam in 2019 achter de opleiding Sensi en die sluit aan bij het bovenstaande. Hierbij wordt eerst gekeken of het lichaam in balans is, en correcties worden uitgevoerd indien nodig. Daarna worden verschillende technieken gebruikt om te behandelen. Ook wordt gekeken of de voeding aansluit bij jouw lichaam en worden hulpmiddelen gegeven als ondersteuning om het zelfgenezend vermogen te versterken.

Lock down:
Sinds maart hebben we te maken met verschillende maatregelen. Hierdoor is het lastiger om sommige zorg te krijgen. We merken dat de zorg wordt afgeschaald en dat de klachten niet meer adequaat kunnen worden geholpen. 
Ik geef jou een behandeling die jouw lichaam nu nodig heeft. Ik zoek uit waar de onbalans zit en indien nodig bespreken we dit. Je kunt bij mij terecht voor onder andere de volgende klachten:  fysieke klachten, burn-out, hoofdpijn, angst, verdriet, vermoeidheid, checken immuunsysteem, voeding-allergieën, emotionele thema’s, etc..

Ik maak in mijn praktijkruimte gebruik van een luchtfilter/ionisator die alle aerosolen laat neerslaan, zodat de gezondheid van ons beiden is gewaarborgd.
Etherische oliën worden ook ingezet om virussen te bestrijden. 

Behandeling op afstand:
Ik kan veel technieken op afstand uitvoeren; zoals het immuunsysteem meten, voeding allergieën meten, emotionele thema’s verwerken, hulpmiddelen voorschrijven. Ik licht dit graag toe indien gewenst. Op deze manier kan ik je ook helpen zonder dat er fysiek contact is. 

Ook is het mogelijk een complete afstandsbehandeling te krijgen, inclusief het meten van het immuunsysteem. De kosten hiervan zijn €45,-. Eventuele hulpmiddelen worden apart doorberekend.