PuurRein voor vitaliteit en zelfkennis

zodat je meer in balans komt

Alvorens je ziek wordt of je minder lekker voelt, is dit in een eerder stadium in de subtielere energielagen aanwezig. Dus naast fysiek herstel is energetisch herstel ook gewenst. Als de oorzaak niet aangepakt wordt, dan ligt herhaling op de loer. Ik zoek samen met jou naar de dieper liggende oorzaak van de verstoring die jou uit balans brengt.

Ik kwam in 2019 achter de opleiding Sensi en die sluit aan bij het bovenstaande. Hierbij wordt eerst gekeken of het lichaam in balans is, en correcties worden uitgevoerd indien nodig. Daarna worden verschillende technieken gebruikt om te behandelen. Ook wordt gekeken of jouw voeding aansluit bij jouw lichaam, tekorten worden gemeten en worden hulpmiddelen gegeven als ondersteuning om het zelfgenezend vermogen te versterken.

Bij een fysieke behandeling is het beste om makkelijk zittende kleren aan te doen en een eigen handdoek mee te nemen voor op de behandel tafel te leggen.

Lock down:
Sinds maart 2020 hebben we te maken met verschillende maatregelen. Hierdoor is het lastiger om sommige zorg te krijgen. We merken dat de zorg wordt afgeschaald en dat de klachten niet meer adequaat kunnen worden geholpen. 
Ik geef jou een behandeling die jouw lichaam nu nodig heeft. Ik zoek uit waar de onbalans zit en indien nodig bespreken we dit. Je kunt bij mij terecht voor onder andere de volgende klachten:  fysieke klachten, burn-out, stress, hoofdpijn, angst, verdriet, vermoeidheid, checken immuunsysteem, voeding-allergieën, emotionele thema’s, etc..

Ik maak in mijn praktijkruimte gebruik van een luchtfilter/ionisator die alle aerosolen laat neerslaan, zodat de gezondheid van ons beiden is gewaarborgd. Etherische oliën worden ook ingezet om virussen te bestrijden. Contact behandelingen zijn mogelijk vanaf 3 maart 2021.

Aangepaste behandeling als die beter voelt voor jou:
In mijn praktijk houd ik gepaste afstand en kan toch met jou in gesprek gaan en gaan behandelen.
Verschillende technieken
 zoals het immuunsysteem meten, voeding allergieën meten, natuurlijke hulpmiddelen voorschrijven, jouw persoonlijk etherische olie maken om je een energie boost te geven, kunnen ook zonder fysiek contact.
Ik licht dit graag toe indien gewenst. 
Daarnaast kunnen we ook beeldbellen als dit prettiger voelt voor jou.

Vaccinatie
Sommige mensen zijn voor vaccinaties en anderen zijn er geen voorstander van. Iedereen heeft goede redenen om het wel of niet te doen. 
Als jij verplicht wordt, door bijvoorbeeld je werkgever, om een vaccinatie te nemen en je bent bezorgd, dan heb ik goed nieuws voor je. Neem contact met me op, tenminste 2 weken voor de vaccinatie, en dan heb ik een aantal goede tips / ondersteunende middelen.