Ik geef jou een behandeling die jouw lichaam nu nodig heeft. Ik zoek uit waar de onbalans zit en indien nodig bespreken we dit. Je kunt bij mij terecht voor onder andere de volgende klachten:  fysieke klachten, burn-out, stress, hoofdpijn, angst, verdriet, vermoeidheid, checken immuunsysteem, voeding-allergieën, emotionele thema’s, etc..

Bij een fysieke behandeling is het beste om makkelijk zittende kleren aan te doen en een eigen handdoek mee te nemen voor op de behandel tafel te leggen.
Er is helaas geen wachtruimte bij de praktijk waar je van tevoren kunt plaatsnemen, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.  

Ik maak in mijn praktijkruimte gebruik van een luchtfilter/ionisator die alle aerosolen laat neerslaan, zodat de gezondheid van ons beiden is gewaarborgd. Etherische oliën worden ook ingezet om virussen te bestrijden. 

Aangepaste behandeling als dit beter voelt voor jou:
Verschillende technieken zoals het immuunsysteem meten, voeding allergieën meten, natuurlijke hulpmiddelen voorschrijven, jouw persoonlijk etherische olie maken om je een energie boost te geven, kunnen ook zonder fysiek contact.
Ik licht dit graag toe indien gewenst. 
Daarnaast kunnen we ook beeldbellen als dit prettiger voelt voor jou.