Wat was voor jou de aanleiding om bij mij een behandeling te plannen?

Mijn interesse was vooral professioneel (werkt met kinderen) gewekt, toen we dat gesprek gehouden hebben over wat je zou kunnen betekenen voor mijn werkveld. Toen had ik meteen al zoiets, wacht ik vind dit zelf ook heel interessant. En ik ben heel benieuwd wat het mij kan brengen.

Wat zijn jouw ervaringen van de behandelingen (3x) die je hebt ondergaan?

Ik vind het heel bijzonder dat je door mijn lijf te voelen, te meten, te sturen dat je daardoor dingen opspoort en rechtzet, of in gang brengt, dat er dingen gaan gebeuren. En het heeft ook echt effect. Ik kan het met mijn hoofd niet bevatten maar mijn lichaam merkt dat er dingen gebeuren. Dat is echt heel bijzonder.

Wat zijn de resultaten van de behandelingen?

Het belangrijkste is dat ik beter in mijn vel zit. Dat ik me beter voel. En dat ik ook wel inzichten heb gekregen waar knooppunten zitten; niet zo zeer lichamelijk maar ook op het emotionele vlak.

Waarom zou je mijn diensten aanbevelen?

Omdat ik geloof dat er meer is dan het medische circuit. Ik heb het gewoon ervaren. Er is een andere manier om, om te gaan met klachten, eigenlijk is het heel laagdrempelig. Het is met je hoofd niet te bevatten maar je lichaam merkt wel heil.

Aan wie zou je dit aanbevelen?

Ik denk wel dat je er een beetje open voor moet staan. Je moet het wel aan willen gaan. Dan zit ik mijn eigen vriendenkring te denken en ik kan mijn ervaringen ook aan ouders vertellen, dat dit een optie is.

Zijn we nog iets vergeten?

Het is wel heel bijzonder dat door drukken op bepaalde punten een emotie los kunt krijgen en een ervaring of een inzicht kunt creëren. Dat was de laatste keer heel sterk. En ik heb er nog over na zitten denken. Want de keer daarvoor had ‘ik word gezien’ en nu was het ‘ik laat me zien’ en wacht even, die is eigenlijk veel sterker, nou is die vanuit ik. Ik vond dat wel een hele mooi.