Wat was voor jou de aanleiding voor om mij in behandeling te gaan?

Mijn voedsel allergieën , heel veel intoleranties. Geen fruit kunnen eten omdat ik daar overal allergisch voor was. Steeds meer intoleranties voor groenten. Dus eigenlijk het niet meer normaal kunnen eten.

 

Wat waren je ervaringen toen je bij mij in behandeling kwam?

Het was eerst wennen en raar. Want ik dacht okay wat is dit, maar daarna hoe bijzonder dat ik dacht , dit klopt gewoon allemaal. En het ging ook steeds beter. Ik voelde me ook steeds beter.


Wat zijn de resultaten na de behandelingen?

Ik heb veel meer energie. Ik slaap beter en ik kan weer veel meer eten zonder dat ik daar heel veel last van krijg. En ik ben dingen over mezelf te weten gekomen waarvan ik dacht okay dat wist ik nog niet. Hoe dat ik zelf in elkaar zit.


Welke inzichten heb je gekregen?

Nou het belangrijkste is dat je goed voor jezelf moet zorgen. Maar ook hoe belangrijk voeding eigenlijk voor je is. Hoe je alleen door anders te gaan eten, zo erg je, niet zozeer je levenswijze verandert, maar gewoon dat anders eten er voor zorgt dat je veel beter gaat voelen. Je veel meer energie hebt. Ik vond dat zo apart. Dat dat alleen d.m.v. anders eten kan.

Het dieet wat ik moest volgen was wel heel zwaar maar ik merkte in het begin dat mijn lijf pijn deed en daarna ging het steeds beter. En nu gaat het sowieso veel beter. Ik doe vooral heel vers koken, weinig toegevoegde suikers gebruiken en heel veel water drinken.


Heb je nog andere inzichten gekregen?

Ik heb mezelf beter leren kennen. Sommige dingen stop je weg en die komen dan allemaal naar boven. Dat was wel een beetje confronterend.


En welke dingen waren het meest confronterend voor jou?

Met het werken van die energiepunten (rein: drukpunt massage) . En die emoties die erbij hoorden. Dat was voor mij het meest confronterend. Wel fijn om te weten wat je dwars zit. Daarna heb je wel even de tijd nodig om het een plekje te geven.


Zou je mij aan bevelen bij anderen?

Ja , dat heb ik al gedaan. Voor de meeste mensen is het, net zo als voor mij, is het even van ok, apart maar sommige dingen moet je gewoon ondergaan.


Aan wie zou je mij aanbevelen?

Sowieso mijn zusje.


Zijn we iets vergeten om te vertellen?

Oh ja, ik vind die olie die we gemaakt hebben die vind ik wel lekker ruiken.