Wat was de aanleiding om bij mij in behandeling te gaan?
Het heeft te maken met het accepteren van de problemen die ik heb en voel.  En uiteindelijk echt er wat aan willen doen. Dus die emotionele blokkades zoals ik ze uiteindelijk ben gaan noemen, om die los te kunnen laten.

En waarom bij mij?
Allemaal  sites heb ik afgespeurd, en uiteindelijk kwam ik jou dan tegen op het web en naar jouw site een paar keer aandachtig gekeken en dat voelde zo goed dat ik uiteindelijk gewoon gezegd heb van nou ja, dit moet het zijn.

 

Waar twijfelde je aan voordat je besloot om in behandeling te gaan bij mij?  
Nee er was geen getwijfel, helemaal niet. Er was alleen twijfel in mezelf, of ik mezelf open genoeg zal opstellen. Of ik er 100% aan mee zou doen, en dat ik niet er half in zou gaan.
Maar het is natuurlijk wel moeilijk om bij een onbekende op gegeven moment binnen te stappen, en dat ging hartstikke goed, dat ging vanzelf.

 

Wat waren jouw ervaringen bij die twee behandelingen die jij onderging ? 
Mijn ervaring, de eerste behandeling was echt gewoon een blokkade die even opzij geschoven werd. Dat was mijn eerste ervaring en ja de tranen vloeide rijkelijk. Dus daar was ik wel heel erg blij mee.
Maar tussen de eerste en de tweede ervaring, er was natuurlijk heel veel dingen in beweging gekomen waardoor je gaat nadenken van okay hoe nu verder?
En uiteindelijk bij de tweede sessie toen kwamen gewoon dingen op zijn plek.  En daarna moet ik zeggen dat het je alleen maar  beter is geworden

 

Wat zijn de resultaten van de behandeling van jou?
Dat het uiteindelijk die druk (op borst) die hier was, dat die weg was. Ja dat is gewoon duidelijk iets wat veranderd was, meteen na de eerste behandeling.  En de gedachtes die werden gewoon veel lichter.  
En hoe nu verder met mijn leven. En het resultaat is gewoon hartstikke goed.

 

Waarom zou je mijn mij aanbevelen bij anderen?
Ik zou je aanbevelen bij anderen, in eerste instantie omdat jij luistert, je voelt naar wat de persoon eventueel nodig heeft. En het is gewoon een gevoel goed als je meteen daar binnen stapt in jouw praktijk. Het voelt gewoon goed en jij bent heel erg professioneel in wat je doet.
Je bent serieus in wat je doet en dat er komt gewoon echt naar voren in je behandeling.  
Ik zou jou 100% aanraden om die redenen.  

 

Aan wie zou je mij aanbevelen?  
Familie en vrienden in eerste instantie en gewoon mensen die ik zo random zou spreken zeg maar.