Wat was de aanleiding om bij in behandeling te gaan?
Dat ik heel vaak tegen een oud patroon aanloop: ik ben niet goed, ik doe het niet goed. Ik doe het niet goed als ouder. Daar kan ik heel erg in vast zitten.

Twijfelde je eraan om bij mij in behandeling te gaan?
Nee, daar twijfelde ik niet aan. We kennen elkaar al heel lang en je verteld zo vaak waar je allemaal mee bezig bent. En ook met zoveel enthousiasme en kennis, dat ik dat wel wilde meemaken.

Wat waren jou ervaring bij de twee behandelingen?
Ik had bij de tweede behandeling zo’n bijzondere ervaring gehad en de eerste behandeling was daarvoor nodig. Dat ik de tweede keer echt spectaculair vond, haast niet in woorden te vatten, van wat er met me gebeurd is. Maar er is wel iets heel wezenlijks veranderd.

Wat waren de resultaten na de behandeling voor jou?
Bij jou komen dan ga je echt de verdieping in en ga je echt voelen wat is het nou. 

De tweede keer was zo’n diepe ervaring. Ik kan me nog herinneren dat jij mij hebt behandeld en dat er heel veel verdriet los kwam maar op zo’n bijzondere wijze, dat je het gevoel hebt, ik zit weer een laag dieper.

Ik heb hier op de grond gelegen met die kristallen en ik weet niet wat er toen gebeurd is maar ik ben bij jou weggegaan,  maar iets in een onderlaag was zo veranderd. Het was echt op gevoelsniveau. Ik kan de goede woorden daar niet voor vinden: is het levensenergie? is dat kracht? is er iets heel wezenlijks opgeruimd? Ik kan het eigenlijk niet heel goed benoemen maar ik heb het zo bijzonder en krachtig ervaren. En ik heb dat heel lang gevoeld.

Waarom zou je mij aan bevelen bij anderen?
Ik heb het gevoel dat het me heel veel heeft gebracht. Jij bent een heel prettig mens, je bent heel toegankelijk en een stukje humor die jij ook hebt. En dat vind ik zelf heel prettig.

Aan wie?
Mensen die bezig zijn met zelfreflectie en dan stagneren. En dat het noodzakelijk kan zijn dat er iemand anders meekijkt omdat je er soms zelf niet uitkomt.

Hebben we nog iets vergeten, wat je hebt meegemaakt?
De tweede keer zat ik op de bank en toen stond je achter mij en ik weet niet wat je toen gedaan had en dat was zo’n moment dat er heel veel verdriet los kwam. Dat was ook een heel intens moment.

Als ik de tweede keer niet had meegemaakt, dat zou wel eeuwig zonde zijn geweest. Dat heeft voor mij het grootst voelbare effect opgeleverd. Dat was echt sensationeel.