“Wat was de aanleiding om bij mij in behandeling te gaan?

De aanleiding daartoe was de Covid vaccinatie, die mijn inziens compleet verkeerd was gevallen. Mijn lichaam heeft dat totaal niet geaccepteerd, dat dacht ik zelf. En dat dachten mijn huisbewoners ook. En ik was bij de osteopaat en hij stelde voor om de vaccinatie te laten ontstoren. En hij heeft mij een visite kaartje van jou gegeven.

Wat waren jouw klachten?

Mijn lichaam stond op tilt. Ik had geen grip meer op mijn lichaam. Wat gebeurt hier in Godsnaam!? Mijn hersenen vielen een beetje uit, mijn spieren deden niet wat ik wilde, overal ontstekingen, er gebeurde iets met mijn lichaam, hoe kan dat?
Heel veel pijn, ik kon amber lopen, overal ontstekingen, ontstekingen en vocht in de knieën (bevestigd door foto’s, echo en MRI van de knie), bloeidingen in de knieën, spieren die op hol slaan, ik dacht: ik kom in een rolstoel terecht. Wat is dit voor een leven, waar beland ik in? Waar doe ik het allemaal nog voor?

Wat was jouw ervaring toen je bij mij 4 behandelingen hebt gehad?

Het overlijden van mijn zus was een trigger om naar jou toe te komen. De behandelingen hebben mij emotioneel getriggerd, dat had ik niet verwacht. Ik had er spijt van dat ik mijn zus te weinig aandacht had gegeven in de tijd dat ze ziek was. En jij hebt mij er van kunnen overtuigen dat ik juist heel goed gehandeld had. Ik werd heel emotioneel daardoor. Ik voelde me daarna veel beter. Dat schuld gevoel is door jou toedoen en diep te graven, omgezet van het is goed. Ik was daar niet voor gekomen maar het was wel heel fijn. Ik heb rust over me heen gekregen  daardoor.

Ik heb het idee dat er blokkades weggewerkt zijn, ik had meer energie, jij bracht mij energie. Ik stond luchtiger in het leven. Het was minder zwaar. Wat het fijne was bij jou, jij bent heel makkelijk toegankelijk. Het is of als ik jou al heel lang ken.
Dat maakt het dat je je heel prettig voelt en jouw kennis en kundigheid, dat springt naar voren.  Je zet je met ziel en zaligheid in en dat is heel fijn om te beleven.
Het allerfijnste vond ik: ik werd nergens serieus genomen en jij was de eerste die zei dat kan zeker wel, door die spuit. En we kunnen er wat aan doen. En van te voren had ik het idee dat ik helemaal alleen voor stond. Dat ik gek was en de rest niet. En dat gevoel heb jij mij weggenomen.

Wat zijn de resultaten na de behandelingen?

Het heeft mij emotioneel geraakt en ik kan beter loslaten. Wat bedoel ik met loslaten, ik zat heel veel in het ziek zijn. Maar door jou weet ik nu ook dat als je dat los kunt laten. Ik ga steeds meer voorruit vanaf dat ik bij jou ben geweest en dat je mij die remedie hebt gegeven, heb ik de helingsfase ingezet. Ik kan nu leven met de pijn. Als ik aan het bewegen ben is het minder. Al met al is de genezing ingezet, absoluut. Ik heb een stuk van mijn leven terug. De levensenergie is er weer. Ik heb weer zin in dingen te doen. Ik ben weer vrolijker en zit in een andere move. Ik heb meer zelfkennis gekregen door heel veel dingen die jij mij hebt aangereikt. Dat is een van de grootste punten, de zelfkennis van mijn lichaam en mijn doen en laten, dat ik er zelf heel veel invloed op heb.

Zou je mij aanbevelen bij anderen?

Die vraag hoef je me niet te stellen, want mijn dochter is al bij jou geweest. Bij jou gaan andere deuren open. Ik zou het zeker iedereen aanraden. Ik denk dat iedereen een keer moet proeven aan zoiets. Jij hebt blokkades weggenomen, die ik me niet realiseerde en dat leef je toch vrijer, onbevangener.”

 Note Rein: Monique gebruikte 20 mg prednison per dag en heeft dit onder begeleiding van de huisarts afgebouwd naar 0, in de tijd dat Monique bij mij in behandeling was.