Een pittige verkoudheid

Normaal duurt het een paar dagen maar deze verkoudheid is heftiger. Dus ik ging even graven in mijn kennis wat ik kan doen om de verkoudheid te ondersteunen. Hieronder een opsomming van dingen die ik nu doe.

Lees meer

Bekentenis

Neem volledig verantwoordelijkheid over je gezondheid. Niet meer denken: dit is toevallig en dit overkomt me. De plaats van de kwaal heeft een boodschap!

Lees meer

Helende codes

Nicolas Tesla zei: ‘If you want te find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.’ Hoe kun je dit toepassen?

Lees meer

Digitale detox

Ik merk dat ik de digitale detox fijn vind. Dus als ik af en toe wat later reageer op een mail of een berichtje weet dan dat ik happy ben met mezelf, de natuur of gewoon analoge dingen aan het doen ben. Of te wel recharge my battery.

Lees meer

Perfectie !

Je eigenwaarde en vertrouwen put je niet uit perfectie, maar uit acceptatie van imperfectie. We zijn waardevolle mensen. En gebreken horen daarbij.

Lees meer

Vegan, Vegetarische of Vlees?

Voeding is maatwerk en heeft weinig te maken met trends. Wat past bij jou en wat is goed voor jou? Hoe zorg je dat het lichaam in balans komt / blijft?

Lees meer

Al weer ziek !

De winter staat voor de deur en jij bent niet fit. Komt het nu door de griep, Corona of door de verminderde weerstand vd vaccinatie, jij weet het niet.

Lees meer

Intolerant voor voeding

Laatst was ik iemand aan behandelen en die at veel paprika (gezond en een bom aan vitaminen C) en ze was intolerant voor paprika. Hoe kan dat nou, zei ze?

Lees meer

Verbondenheid in het gezin

Soms vertonen kinderen gedrag wat weer een verwevenheid heeft met de ouders. Niet altijd even duidelijk te herkennen en misschien is de ouder niet op de hoogte dat dit zo kan doorwerken.

Lees meer

Immuunsysteem

Klim in een boom en haal jezelf open. Kleine wondjes oplopen in de natuur zijn een weldaad voor je immuunsysteem En nu komt het…

Lees meer

Ben je eerlijk tegen jezelf

Ik neem wel eens de tijd om te reflecteren. Een vraag die ik me dan stel: hebben de activiteiten die ik de laatste maanden heb gedaan, mij gevoed? En als ik dan echt eerlijk ben …

Lees meer