Wat was de aanleiding om bij mij in behandeling te gaan ? (welke hulpvraag wilde je opgelost hebben) 

Ik zat heel erg met mezelf in de knoop. Doordat ik twijfels had over mijn relatie en hier met mijn gedachten zo veel mee bezig was, was ik mentaal uitgeput. Tijdens een gesprek met mijn moeder vertelde ze mij over hoe jouw behandeling mij zou kunnen helpen in mijn tweestrijd. Hoewel ik zelf niet iemand ben die snel uit zichzelf iets dergelijks zou proberen, besloot ik door het advies van mijn moeder toch voor je behandeling te gaan.

Wat waren je ervaringen tijdens te behandelingen? 

Hoewel ik zelf niet precies wist wat ik er van kon verwachten en in welke opzichten je behandeling mij zou helpen, ging ik er met een open-mind in. Zonder dat ik je van begin af aan vertelde over mijn situatie waren je readings spot-on. Door de uitleg die je mij hierbij gaf had ik veel aha-momentjes. Ik vind het toch wel magisch dat je in zo’n korte tijd zoveel blokkades omhoog kunt halen waarvan ik me pas tijdens de behandeling realiseerde dat ze er waren. 

Wat waren je resultaten dankzij mijn product of dienst?

Je eerste behandeling had al een ontzettend grote impact op me. De dag na je behandeling vertelde ik mijn ouders over mijn ervaring en besefte ik me dat mijn twijfel voorbij was en ik de keus onbewust al had gemaakt. Vanaf dat punt viel er een ontzettende last van mijn schouders. De dingen die je vertelde hadden veel impact, hoewel je me nooit gezegd hebt welke keus ik moest maken. Je hebt me geholpen weer naar mezelf/mijn lichaam te luisteren en op mijn intuïtie af te gaan. Iets dat ik al een tijdje vergeten was om te doen.


Waarom zou je mijn behandeling of dienst aanbevelen? Aan wie zou je dit aanbevelen?

Ik zou je behandeling aanbevelen omdat je gelijk mensen het gevoel geeft dat ze zich open kunnen stellen naar je. Je hebt een luisterend oor en begrijpt precies hoe je iemand kunt helpen. Dat er na ons eerste uurtje al tranen over mijn wangen vloeiden (in positieve zin) laat zien hoe veel je behandeling bij mensen teweeg kan brengen. Dat is heel bijzonder en iets dat ik graag ook vrienden/familie zou willen laten ervaren.

 

Wat heeft het meeste indruk op je gemaakt, of is je het meeste bijgebleven?

Wat toch wel het meeste indruk om mij heeft gemaakt,  is dat in alle opzichten steeds weer dezelfde onderdelen op de voorgrond kwamen. Gezien ik niet een “volledige” believer was heb jij mij ervan kunnen overtuigen dat er meer manieren zijn om aan (lichamelijke) problemen te werken.