Ik neem wel eens de tijd om te reflecteren. Een vraag die ik me dan stel: hebben de activiteiten die ik de laatste maanden heb gedaan, mij gevoed? En als ik dan echt eerlijk ben, dan heb ik te veel tijd besteed aan het volgen wat er voor een nieuws was van met name Corona. Ik word er in gezogen; ik voel het als een soort massahypnose; alle media vertellen hetzelfde verhaal. Ik maak me druk over bepaalde berichten, soms uit Nederland soms uit het buitenland. Er is geen plaats voor kritische vragen. Anders denkenden krijgen geen ruimte om te spreken. Dit geeft een onbehaaglijk gevoel.

Nu kan ik in een hoekje gaan zitten balen en actief worden leeggezogen door deze massa hypnose, of ga ik het anders doen?

Dus terug bij de eerste vraag van mijn reflectie:  hoe kan ik mezelf beter voeden? Daar heb ik over nagedacht en het klinkt simpel. Ik ga op zoek naar kansen, rekening houdend met de maatregelen die er gelden. Ik wil mijn creativiteit weer gebruiken om nieuwe dingen te doen, zoals het verbeteren van mijn website, schrijven van blogs, inspirerende films kijken.
Ik sprak laatst iemand en die zei: deze tijd is uniek want veel experts (guru’s) zijn online gratis te volgen, hun wijsheid wordt gratis gedeeld! Dit was een jaar geleden niet voor te stellen. Dus ook hier heel veel mogelijkheden.

Wil je ook aan de slag met een thema van je leefstijl, dan heb ik een speciale aanbieding:
5 sessies van 2 uur voor € 497.
Na de eerste wandel sessie (kennismaking), bepaal jij of je door gaat met het traject.