Er is iets aan de hand met mij en het water.

Ik merkte de laatste weken, misschien zelf wel maanden dat er iets aan de hand was. Aan de oppervlakte merkte ik er weinig van, maar als ik langer sportte werd het duidelijk. Het gaat iets minder makkelijk en na het sporten ben ik langer moe dan normaal. Dus tijd voor reflectie.

Ik houd van eenvoud en een praktische aanpak: alles wat je tot je neemt heeft een bepaald energie niveau en je hebt zelf een bepaald energie niveau. Ideaal = je energie inname > je eigen energie niveau. Wat je tot je inneemt is heel breed: voeding, de mensen met wie je omgaat, werk, dingen die je doet en je omgeving. Bij mij was dit niet in balans.

En als ik eerlijk ben dan doe ik een aantal dingen die me energie kosten. Maar gevoelsmatig is er nog iets anders aan de hand en dat heeft te maken met het energie niveau van het kraanwater. Ik kan dat meten en dat is bij ons sterk gedaald. Ik drink circa 1,5-2 liter (nu warm) water per dag. Dus tijd om weer in actie te komen om een volgende stap te zetten op dit gebied. Ik heb al een waterwervelaar die het energie niveau verhoogd maar dat is dus niet meer genoeg.

En om mijn volgende stap te begrijpen vertel ik je eerst een uitspraak van Nicolas Tesla: ‘If you want te find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.‘ Iedereen kent die brug waar soldaten overheen marcheren en dat deze begint te trillen, of als je met je vinger of een kristal glas beweegt.

Dus alles heeft zijn frequentie en als je de frequentie weet om het energie niveau van het water te verhogen dan gebeurd het. Ik heb dit gedaan en ik ben dik tevreden.

Iedereen kan dit zelf doen en als je geïnteresseerd bent, stuur dan een mail naar contact@puurrein.nl met de titel ‘helende codes’, en ik stuur je ze toe.

PuurRein voor vitaliteit en zelfkennis.