Een van de redenen dat ik begonnen ben met Sensi opleiding is, dat ik meer wil begrijpen van het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de oorzaken achter onbalans.
Een tweede reden is dat ik vind dat de medische wetenschap op het verkeerde spoor zit: we worden met zijn allen steeds zieker en echte oplossingen worden onvoldoende geboden.
Een derde reden is dat ik dat ik denk dat zorg zoals we die nu kennen niet meer beschikbaar is in de toekomst.

Het piept en het kraakt in de zorg: onderbezetting, mensen vertrekken omdat het te veel wordt, stijgende kosten, wachtlijsten, nieuwe onverklaarbare ziekten, stress en hier en daar zien we ook al medicijn tekorten.

En wat doe je dan?

Voor mij heel simpel: volledig verantwoordelijkheid nemen over mijn gezondheid. Niet meer denken: dit is toevallig en dit overkomt me. De plaats van de kwaal heeft een boodschap! Ik wil begrijpen als ik ziek ben waarom ik ziek word. Als er iets met mij aan de hand is dan ga ik op zoek naar de oorzaak. Ik geloof niet in symptoom bestrijding en het onderdrukken van ziekten. Pas als het onderliggend thema wordt begrepen kan genezing plaatsvinden. Ik mag me gelukkig prijzen dat ik deze informatie nu tot mijn beschikking heb. En dit komt omdat ik zelf in beweging ben gekomen.

Zo heb ik het afgelopen jaar niet stil gezeten en heb ik een aantal verbeteringen geïntegreerd in mijn leefstijl:
• Gebruik maken van helende codes om bv water te vitaliseren
• Gestart met het begrijpen van Germaanse geneeskunde
• Bio lampen gekocht die geen flikkering geven
• Infra lamp gekocht voor het helende effect
• Zuiveringsprogramma gaan volgen bij Oracle girl

• Actief gaan sporten om mijn spieren te versterken

 Alles wat ik over mezelf leer en de ervaringen die bij klanten leer, kan ik toepassen op jou.

Nu een vraag aan jou: wat zou je doen als de zorg die je graag wilt niet meer beschikbaar is?

Kies je voor een behandeling bij mij dan is dit een eerste stap om meer te begrijpen over wat je lichaam jouw te vertellen heeft. Je krijg tips mee over wat je zelf kunt doen om het heft in eigen hand te nemen, voor je eigen gezondheid.

Neem je in de maand januari contact met mij op , dan ontvang je 10% korting op de eerste behandeling.

 

Een gezond en vitaal 2023 gewenst, PuurRein