2023 en ik voel me niet FIT

Op het einde van de winter is de weerstand vaak het laagst en jij bent niet fit. Komt het nu door de griep, Corona of door de verminderde weerstand van de vaccinatie, jij weet het niet. Jij praat met meerdere mensen om je heen en jij constateert dat er meer mensen ziek  zijn dan een of drie jaar geleden. Nieuwe ziekten zijn erbij gekomen zoals  Sudden  Arrhythmic  Death Syndrome. Hoe kan dit nu? 

De hulpstoffen van de vaccinaties zijn lichaams vreemde stoffen en dit belast je  lichaam?  Ik kan helpen om de effecten van vaccinaties te ontstoren. ook al is het langer geleden dat je hebt genomen.

Je wilt gewoon weer fit zijn en daar ga ik je graag bij helpen.

Ik ga samen met jou aan de slag om uit te zoeken wat jij nu nodig hebt om je weerstand te verhogen. Ik controleer jouw lichaam en ik meet uit wat jij nu nodig hebt; advies op maat. Het onderzoeken of er een toxische belasting is, die moet worden aangepakt is onderdeel van de behandeling. 

Ook kan ik voor jou uitzoeken welke hulpmiddelen jij nodig hebt als je de eerste verschijnselen van griep of Corona krijgt. Als je ze alvast in huis hebt kun je direct beginnen bij de eerste symptomen.