De volgende vaccinatie-ronde start in september 2022. Het verhaal is bekend, de berichtgeving eenzijdig en kritische vragen mogen niet worden gesteld. Onderzoeken naar oversterfte, hart- en bloed problemen, menstruatie veranderingen, Sudden Arrhythmic Death Syndrome worden mijn inziens te weinig gedaan.

 

Er zijn wel wetenschappelijke onderzoeken over de bijwerkingen van vaccinaties, wat er in de vaccins zit, praktijkverhalen van doctoren, praktijk verhalen van hulpverleners die de moeite waard zijn om te onderzoeken.
In de media zien we scherpe tegenstellingen over wel of niet vaccineren, misschien ook wel op het werk, bij vrienden, in families en misschien zelfs in het gezin. Elkaar overtuigen werkt meestal niet.

Ik kies voor een wereld waar iedereen mag zijn. Laten we vanuit het hart kiezen dat iedereen welkom is met zijn of haar keuzes.

 

Als jij druk voelt, van de omgeving of de werkgever, om een vaccinatie te nemen en je bent bezorgd, dan heb ik goed nieuws voor je. Neem contact met me op, tenminste 2 weken voor de vaccinatie, en dan heb ik een aantal goede tips / ondersteunende middelen.

Zelfs na de vaccinaties zijn er ondersteunende middelen die iets voor jou kunnen betekenen. Neem contact met me op en informeer naar de mogelijkheden: contact@puurrein.nl of via 06-1338 4686.