Afgelopen weekend klopte de lente aan bij ons op de deur. We hebben plannen om een paar dingen in de tuin te veranderen. Er staat een grote Magnolia struik/boom die eruit gaat. Ik zeg dat doe ik wel even. Ik weet dat het een hele klus wordt. Eerst al grote takken eraf knippen of zagen. Af en toe een flinke kras op mijn lijf of een wondje aan mijn hand.

Nu de onderkant; graven naar wortels en deze met de bijl of met de zaag losmaken. Handen in het zand en nagels roetzwart. Nog meer krassen en wondjes. Ik denk terug aan een boek wat ik gelezen heb: ‘Oersterk’ van Dr. Gert Schuitemaker. Ik citeer even een paar zinnen: ‘Klim in een boom en haal jezelf open. Er komen tegenwoordig veel steriele ontstekingen voor. Dit zijn interne ontstekingen die niet door bacteriën worden veroorzaakt. Ze worden veroorzaakt doordat het immuunsysteem aan de buitenkant niks te doen heeft. Kleine wondjes oplopen in de natuur is een weldaad voor je immuunsysteem.’
Dus werk aan je immuunsysteem. En nu komt het…..

Wat zou het mooi zijn als jij precies tips krijgt die voor jouw lichaam van toepassing zijn. Geen algemene regels maar exact datgene wat jij nodig hebt!

Dat is wat ik voor jou kan betekenen: meten van je immuunsysteem en tips en of hulpmiddelen geven om jouw immuunsysteem op te krikken.

Ik ben blij dat ik naast telefonisch advies, beeldbellen, nu ook weer fysiek jullie mag ontvangen. Jullie zijn van harte welkom op mijn praktijk.

PS Ik maak in mijn praktijkruimte gebruik van een luchtfilter/ionisator die alle aerosolen laat neerslaan, zodat de gezondheid van ons beiden is gewaarborgd. Etherische oliën worden ook ingezet om virussen te bestrijden.

Het meten van het immuunsysteem kost € 20 en een complete behandeling € 60. Ik ben per mail te bereiken via contact@puurrein.nl .