Je zit niet lekker in je vel en na een paar dagen besluit je het bed in te duiken. De eetlust is weg en drinken lukt nog net. In het bed voel je je heel wat, maar als je opstaat merk je dat je niet veel hebt om bij te zetten. Dus terug het bed in. Na een aantal dagen gaat het gelukkig wat beter: de eetlust komt weer terug en je voelt je sterker.
Je besluit het werk weer op te pakken want dat lukt wel van thuis uit. Dit gaat de eerste dagen best goed maar na een week kom je erachter dat je toch niet volledig hersteld bent. Ben ik dan toch te vroeg begonnen met werk? Het antwoord is ja.

Je gaat op tijd naar bed en het gaat weer wat beter. Je werkt natuurlijk door want er moeten dingen afgemaakt worden die jij alleen kunt. In de avond ben je moe en je bent blij als je weer het bed in kunt.
Je houdt sluimerende klachten maar krijgt er niet de vinger op. Op het eind van de dag is de energie op. Die vermoeidheid duurt nu al weken. Is het long Covid? 

De huisarts kan ook niets vinden. Neem maar een paracetamol is het advies. Je bent wel klaar met paracetamol, je hebt er al zoveel geslikt.
Je wilt gewoon weer fit zijn en daar wil ik je graag bij helpen. Ik zoek uit wat jij nu nodig hebt om te herstellen. Ik controleer je immuunsysteem en geef advies op maat. In een telefonisch gesprek kan ik uitleggen wat ik voor je kan betekenen.