Jij verdient gewoon de beste versie van jezelf

Volledig in balans

Wie ben ik

Mijn naam is Rein Thijssen, gelukkig getrouwd met Irma en we hebben vier kinderen.portret_Rein
Een aantal kernwoorden die bij mij passen zijn: Vrijheid, Gezondheid, Balans, Evenwaardigheid, Behulpzaam, Optimistisch, Enthousiast en Vriendelijk.

Ik licht graag toe wat vrijheid en gezondheid voor mij betekenen.
Vrijheid is voor mij vrij zijn van blokkades, onverwerkte emoties, zo vrij als een kind, leven in het nu en meer vanuit je hart. Je zou het kunnen zien als het pellen van een ui, elke keer kom je een stukje dichter bij jezelf.
Gezondheid is voor mij een breed begrip waar heel veel onder valt: gezonde voeding, voldoende bewegen, voldoende herstelmomenten, zingeving, ondersteunende relaties.

Mijn hobby’s zijn: meditatie, yoga, hardlopen, tuinieren, wandelen en in de natuur zijn. Op deze manier vind ik mijn rust en dat is precies waar ik behoefte aan heb in deze drukke maatschappij.

Een van de mooiste stappen die je kunt maken is groei, oftewel zelfontplooiing. Ik geniet ervan wanneer ik zelf iets ontdek en dan nieuwe inzichten krijg.  Gedurende de vele jaren dat ik als leidinggevende werkte, gaven vooral de een-op-een gesprekken mij veel voldoening.
Dit was voor mij reden om naast leidinggevende ook de rol van interne coach te gaan vervullen. Vanuit beide rollen werk ik vanuit gelijkwaardigheid en dit geldt zeker ook voor alle gesprekken. Ik vind het mooi en bijzonder om een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van anderen.

Dit heeft mij ertoe gebracht in 2011 een post HBO opleiding ‘Vakbekwaam coaching’ te volgen, die ik met een certificaat heb afgerond in 2013.

In september 2019 ben ik gestart met de opleiding Leef Stijl Coach bij instituut CAM, die ik inmiddels succesvol heb afgerond. Dit is een post HBO opleiding waarbij ik leer mensen te begeleiden om regie te nemen over hun gezondheid en welzijn. De volgende thema’s komen in deze opleiding uitgebreid aan bod: bewegen, voeding, coaching, slaap en ontspanning, verslaving en stress, tijd en energie management en natuurlijk gedragsveranderingen.

Daarnaast ben ik in dezelfde maand een opleiding tot Sensi therapeut gestart. Deze heb ik in oktober 2020 afgerond.