Jij verdient gewoon de beste versie van jezelf

Volledig in balans

“Ik heb 2 behandelingen bij Rein gehad en bemerk een grote verandering.
Donkere stukken zijn getransformeerd en ik ervaarde een heel diep aanwezig zijn in mijn kern met veel kleur en lichtsensaties. Bij de edelsteenlegging kreeg ik het gevoel dat ik aan de accu lag en helemaal werd opgeladen. Er ging een lampje branden in mij, er loste van alles op en mijn handen begonnen te bewegen. Ik ben benieuwd welke klus ik nu ga aanpakken! Ik kan niet met woorden omschrijven hoe bijzonder deze ervaring was, wel dat ik mij weer een stukje vrijer voel.
Rein zijn speelsheid, humor, luchtigheid, verwondering, kennis en kundigheid maken hem heel toegankelijk en aangenaam als therapeut.”

Yvette A 

 

 

“Ik heb inmiddels de tweede sessie met Rein achter de rug. Heel kundig weet hij de zere plekken te vinden en helpt deze ook emotioneel helder te krijgen. Het heeft mij veel inzicht gegeven over oude overtuigingen en pijn die nog in mijn lijf vast zaten. Dank je Rein voor je begeleiding!”

Henk M

 

“Rein weet waar hij over praat en kan je gericht helpen. Zo heb ik een afstandsbehandeling morgen ervaren. Bijzonder om te zien dat hij feilloos kan uitmeten wat mijn klachten en mij gericht advies kan geven.

Ik kan Rein zeker aanbevelen, hij is gepassioneerd met het vak bezig.”

Irma V