Healing

Er zijn een paar uitspraken van Nicolas Tesla die mij raakte:
1) ‘If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration’
2) ‘The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence.’

Alvorens je ziek wordt of je minder lekker voelt, is dit in een eerder stadium in de subtieler energielagen aanwezig. Dus naast fysiek herstel is energetisch herstel ook gewenst. Als de oorzaak niet aangepakt wordt, dan ligt herhaling op de loer. Ik zoek samen met jou naar de dieper liggende oorzaak van de verstoring die jou uit balans brengt.

Energie is een interessant fenomeen en via Reiki I en II ben ik gestart met het werken met energie. Daarna ben ik via kernmeditatie, magnetiseren me verder gaan verdiepen.

Recent kwam ik achter een opleiding die hierbij perfect past en vanaf september 2019 ben ik gestart met de Sensi opleiding. Hierbij wordt eerst wordt gekeken of het lichaam in balans is, en correcties worden uitgevoerd indien nodig. Daarna vinden verschillende technieken gebruikt om te behandelen. Ook wordt gekeken of de voeding aansluit bij jouw lichaam en worden hulpmiddelen gegeven als ondersteuning om het zelfgenezend vermogen te versterken.
Het lichaam is een bibliotheek van opgeslagen emoties en het is de bedoeling dat deze in beweging gaan komen en niet vast blijven zitten. Ik meet wat jij nu nodig hebt.

Lock down:
Sinds maart hebben we te maken met verschillende maatregelen. Goed voor jezelf zorgen met een goed werkend immuunsysteem staat bij mij boven aan het lijstje wat je het beste kunt doen.  

Bij de Sensi opleiding, dat het zelfgenezend vermogen van het lichaam bevordert, gebruiken we verschillende hulpmiddelen die het immuunsysteem versterken en worden ingezet tegen virussen. Deze kunnen gewoon gebruikt worden naast bestaande medicatie.  

Voor het uitmeten van je immuunsysteem kan ik je op afstand helpen. Dit doe ik door het uitmeten van wat jij nodig hebt om aan te sterken. Ik zal in overleg met jou de middelen naar je thuisadres sturen. Er is dus geen fysiek contact !
De kosten van de hulpmiddelen zijn meestal rond de €14 – €20 / stuk, en voor het uitmeten van het immuunsysteem, bereken ik € 15 pp.

Daarnaast is het ook mogelijk een complete afstandsbehandeling te krijgen, inclusief het meten van het immuunsysteem. De kosten hiervan zijn €30,-. Eventuele hulpmiddelen worden apart doorberekend.

Voeding allergie / intoleranties / hooikoorts

Het hooikoorts seizoen is voor de meeste weer achter de rug.  De effecten van hooikoorts worden versterkt door voeding te eten die histamines bezitten. Door dit in kaart te brengen en deze minder of niet te eten, krijg jij minder last! Ik kan dit voor je uitmeten. 

Tevens is goed om te weten of je voor bepaalde voeding allergisch of intolerant bent. Dit kan je metabolisme behoorlijk in de war maken en het lichaam heeft veel energie nodig om dit ‘af te voeren’. 

Ik kan je helpen, op afstand, om dit voor jou uit te zoeken. Er is dus geen fysiek contact !

Voor het uitmeten plus de uitleg, bereken ik € 20,-.

Met gezonde groet, PuurRein